Közügy

XXIst century bitchas

10 február 2016

downloadAkkor tán haladjunk a korral

Mint tudjátok, MacGyver Fatih a férjem, így segítségemre van az olyan érzékeny területein az életnek, mint a magas dolgok polcokról való leemelése, kombi szerelése hajszárítóval, vagy esetünkben a blog szekszisítése.

Ezért is történhetett úgy, hogy rögvest jobb oldalt “Kerüljünk közelebb” címszó alatt találhattok egy új opciót, a hírlevélre való feliratkozást. A dolog úgy fog működni (insallah fog működni), hogy minden új írásomról e-mailben értesítést kaptok, semmilyen járulékos következmény nincs, szóval nem kerül harmadik fél kezébe az email címetek és nem próbálok senki nevében eladni sem sajtreszelőt, sem fiatalító lángszórólézert.

Azért is jó amúgy ez a házasság-dolog, mert van benne inspiratív csapatmunka; míg én leültem a szoba közepére fejhangon vinnyogni, hogy már többen megkerestek azzal, hogy nem-e lehetne kiépíteni valami rendszert ami segít nyomon követni az újonnan publikált posztokat, és hogy én ezt most hogy a jó életbe csináljam meg mikor egy lámpát sem tudok személyi sérülés nélkül felkapcsolni, addig a férjem leült, és összerakott egy hírlevél-rendszert.

Néha komolyan nem tudom, hová lenne nélkülem.

 

You Might Also Like

5 hozzászólás

 • Reply Jools 10 február 2016 at 01:46

  *Mivel komolyak a szándékai, hajat mos, kiöltözködik, parfümöt fúj, virágot vesz, és leenterezi az emailcímét. De csak miután elcsevegett a tárhely édes jó anyukájával – mint illedelmes vőleányhoz illik -, hogy hova is tette az első Must Read-kommentjét.*

 • Reply Anyád 11 február 2016 at 00:15

  Feliratkoztam a hírleveledre ( mintha nem nézném amúgy minden nap)

 • Zsutopia
  Reply Zsutopia 12 február 2016 at 00:26

  Már megrendeltem a fashiondaysről a “Legjobb anya és legkúlabb olvi”-díjadat!

 • Reply 6 március 2016 at 21:01

  én mindig le vagyok maradva, mint a borravaló, szóval köszönjük meg Fatihnak és Neked eme csodás feature-t, melyben a menny és az ég, a kultúra és a szitkozódás, a sírás és az öröm egyszerre érvényesülhet – immáron napi update-ek isteni keretében. Insallah.

  • Zsutopia
   Reply Zsutopia 7 március 2016 at 22:45

   Insallah, masallah, insallah, masallah. Még jó hogy valaki ért itthon az ilyen technikai izékhez :DD

  Leave a Reply