Magán Mélyenszántó

Je suis balfasz

22 november 2015

Látjátuk feleim szümtükkel, mik vogymuk: isa, por és kamu vogymuk.

Már épp a fülemem folyt ki a sok háromszínű megemlékező könnyes posztja (POSZTJA!), és fuldokoltam az értelmiség bágyadt lóhúgyba áztatott sirámain, amikor ráleltem erreés kb. úgy éreztem magam, mint aki hat kiló vattacukorra végre tudott inni egy kis hideg vizet.

A 21. század legnagyobb rákfenéje, hogy az emberek ELHISZIK, hogy ha rábasznak egy szűrőt valami random képre vagy KIÍRJÁK hogy jaj, most ők mennyire boldogtalanok, és jaj ez hogy történhetett meg, esetleg megosztanak egy tetszőleges Ady/Petőfi/Tóth Árpád/Osho/Coelho-idézetet és/vagy tetszetős lantmuzsikát, akkor valóban TETTEK is valamit. Az emberiség agyát kollektíven megtámadó és elsorvasztó internet leszoktat minket a gondolkodásról és a valódi cselekvésről.

– Hubert, tennünk kell valamit, mert a helyzet tarthatatlan!

– Semmi gond Vilma, egyet se félj, én már tegnap átállítottam a profilképemet és jól odakommenteltem a véleményemet.

– Büszke vagyok rád, Hubert.

You Might Also Like

8 hozzászólás

 • Reply Souvarine 22 november 2015 at 21:39

  Alkalmasnak találtalak rá, hogy anarchista ökohumanista akciócsoportot alakítsunk kettecskén (persze csak ha a férjed megengedi). Viválárhézisztansz!

  • Reply Jools 23 november 2015 at 22:05

   Ha egyszemélyes antiszociális bioterrorista csoportot alakítok, szövetségre léphetnénk… már ha felemelem a seggem a fotelből, és/vagy nem érem el a távirányítót. *klikk* Addig is,csodáljátok a gondos kezek által megtisztított Jangcét a profilképemen.

   • Zsutopia
    Reply Zsutopia 23 november 2015 at 22:09

    :DDDD

   • Reply Souvarine 26 november 2015 at 11:10

    Úgy érzem, mára is megtettük a magunkét a világjó érdekében!

 • Reply makitra 10 február 2016 at 11:02

  Egyetértek veled, hogy a háromszínű profilkép nem jelenti azt, hogy tett valamit az illető. Ugyanakkor én pl. azért csináltam, mert fontos volt, hogy megemlékezzek erről. Nincs illúzióm arról, hogy ez eredményt jelent, de legalább kifejeztem vele az együttérzésemet, bármily keveset is jelentsen ez.

  • Zsutopia
   Reply Zsutopia 10 február 2016 at 18:28

   A háromszínű profilkép lehet hogy csak az én szememben ennyire érzékeny téma, nem szeretném, ha magadra nézve is kötelezőnek tekintenéd a látásmódomat. Lehet hogy vastagon benne van az is, hogy én fél éve idekint élek, ahol hetente robbantanak fel épületeket, esetenként iskolát vagy kórházat is akár, és ezeknek fájóan nulla a visszhangja pl. Európában.
   Az együttérzés és a mások sorsa iránti érzékenység nagyon szép dolog és hiszek benne, hogy ez előrébb tudja vinni a világot; örülök, hogy vannak úgy gondolkodó emberek, mint te.

   • Reply makitra 11 február 2016 at 22:33

    Igazad van, és ezt jogosan lehet felróni mind a tömegtájékoztatásnak, mind a közösségi oldalaknak, mind a felhasználóknak, hogy bizonyos tények mintha nem mennének át egy szűrőn, nem tudunk róla, nem foglalkozunk vele… Nem mentség, de ennyi információt nem lehet, nem vagyunk képesek befogadni…

  Leave a Reply