Mélyenszántó Politika

Nemzetközi kibaszócska

3 december 2015

Ecc-pecc-kimehecc-azanyádba elmehecc

Ismeritek az érzést, amikor hirtelen hevesebben kezd verni a szív? 11-8-butterfliesA lélegzetvétel szakadozó és ritmustalan, az arc kipirul, a szem elfelhősödik, és képtelen vagy bármi értelmesre is gondolni? Amikor a testy (sic!) felforrósodik, amikor pillangók vannak a gyomorban?
Semmi kétség, a szimptómák egyértelműek; már megint aktuálpolitikai cikkeket olvastál.
Ami szerintem pont olyan érzés (és egyre inkább olyan), mintha lelocsoltak volna egy veder langyi disznóvérrel.

Szeddlerólam, szeddlerólam, SZEDDMÁRLE!

Ennyi huncut kis lókötőt, amennyi a politikai vakvágányon rosszalkodik, a világ összes többi szakmája képtelen lenne együttesen kitermelni. Ezek itten kumbayázva kavargatják a kakit világszerte. A népek tömege pedig kolompolva elviszi a hátán az esetlegesen már qrwára nem működő, vidám kis úttörővasutakat, melyeknek vezetőfülkéjében ottannék pöffeszkednek maguk a Vezérek, jobb kezükkel nyúlfarknyi nyúlfarkukat gyemisztrálva, bal kezükkel előremutatva a Jobb Élet felé, ahol a vidám felszín alatt (Lecsökkentett kis rezsik labdázgatnak galamblelkű TEK-esekkel) sorakoznak a Velünk egyet nem értők feldarabolt és szétmarkecolt hullái.

Egy gondolat bánt engemet; az ártatlanok szopódnak meg.

Éldegélnek ottan a messzi keleten türkmen nénik és bácsik. Epret kaszálnak, tikot fejnek, éldegélnek békében, körülzárva a kurdokkal meg az ISIS-szel, semmi gondjuk az életben, danolászva, ritmusra menetelnek a főőőőődekre dóóógozni, dolgos kis életüket igazán nem zavarja semmi sem. Mert kit is zavar néhány tenorista kurd horda, vagy a tökig felfegyverzett ISIS? Szinte már a táj részei, rögtön az elégedetten legelésző prérifarkastól balra!confused_soldier_by_pammi_the_filur-d5mybq4

Ne féljetek, jámbor parasztok! Jönnek ám a felszabadító szovj bols orosz hadak, akik felszámolják a csúnya, loncsos Ájziszt! Kommen Sie hirtelen!
– Ó, jaj, Dimitrij, az anyád durábel surranóját neki, hát már napok óta a türkmen civileket lövöd!

– Artyom, verjem bele a kóchengeres faszomat, tisztára igazad van!!

Dimitrij mentségére legyen mondva, hogy lövőmagasságból nézve a türkmen civilek kiköpött úgy néznek ki, mint egy terroristasejt tagjai. Még szerencse, hogy senkitől nem kapott parancsot arra, hogy ilyesmire vetemedjen. Az nagyon durva lenne.

Én nyalom a tiedet, te meg nyald ki

Törökország belement a “hozzádvágok 3 millát, vidd a szemétjét, hozzácsapok még egy vízumot is”-dealbe. Jaj, vajon MIÉRT?! Mit forralnak ezek a sunyadék, gennyláda hitetlenek?!?! MIRE KÉSZÜLNEK?!

Nem elég, hogy Európa azt hiszi, megúszhatja a menekült-problematikát azzal, hogy török barátaink nyakába tolják a selejtet (=akik nem méltók arra, hogy az elkényelmesedett európaiak számára végezzenek alantasnak tartott munkát, vagy akik nem nevelhetők ki világhírű agysebésznek, akik a kamera elé lehet majd cibálni, hogy meséljen az adott ország nyitottságáról és befogadó szellemiségéről), de még kohn-spirálnak is, hogy mivégre is bólintottak erre rá ezek a musztafák.

Bírom a setét humort, úgyhogy remélem, a törökök a visszafogadott menekülteknek egytől-egyik állampolgárságot adnak majd, hogy a finimini új vízumukkal továbbmehessenek Ajrópa felé.

Én baromi jól szórakoznék.

You Might Also Like

4 hozzászólás

 • Reply Anyád 4 december 2015 at 10:12

  Hát ez fájósan igaz.
  És csúnya is; hiszen Móci szerint csúnya az, ami pontos.

  • Zsutopia
   Reply Zsutopia 10 december 2015 at 01:33

   A terminus még minidg helytálló.

 • Reply Jools 4 december 2015 at 19:21

  Dmitrijt valószínűleg hadbíróság elé állítják, bebizonyítják, hogy az egész az ő hibája, és különben is színvak, csak lábujjhegyen beosont a pilótafülkébe…

  Mindenki más meg majd lenyilatkozza, hogy neki ehhez személy szerint semmi köze nincs, de azért rögvest indít egy független vizsgálatot, amit lelkesen vezetni is fog, és amúgy mindenbe bele szabad nézni, kivéve.

 • Leave a Reply