Egy like = egy ima

A 30 km-es safe zone térképen, narancssárgával jelölve.

Nincs is szívderítőbb és vidámabb téma, amiről érdemes lehet írni,  megtörve a blog évek óta elhúzódó téli álmát, mint a Barış Pınarı Harekatı, avagy a Béke-forrás hadművelet és az ennek kapcsán megszületett írások.

Azoknak, akik az elmúlt napjaikat egy kő alatt ücsörögve töltötték, gyorsan elmondom, hogy a Béke-forrás hadművelet nem más, mint Törökország hadseregének kísérlete arra, hogy a török határ mellett, szír területen létrehozzanak egy kb. 30 km széles „biztonságos zónát”, ami idővel alkalmas lehet arra, hogy a jelenleg Törökországban élő, Aleppó területéről elmenekült családok (javarészt arabok és türkmenek) oda visszaköltözhessenek.

Mivel évek óta nem írtam semmit, ami hosszabb egy bevásárló listánál, és mivel annyira állatira komplex ez az egész fostenger, amiben most könyékig fogunk turkálni, ezért nem állítom, hogy ez lesz életem írása, de mivel a végére úgyis halálra fognak kövezni, azt hiszem, felesleges ezen aggódnom.

“Egy like = egy ima” bővebben

(N)agymosás

2016 július 15

brainwashingA gyermekek elleni erőszaknak számos formája létezik; ide tartozik a fizikai bántalmazás, a lekicsinyelgetés, a szeretet vagy a figyelem megvonása, a mellőzés, a zsarolás, a megfélemlítés, a megfenyegetés, a szexuális erőszak, a lelki terror, és bazmeg, amikor belekavarod őket az aktuálpolitikába.

Hányinger, feleim, hányinger. Szöges bakanccsal simogassa meg az Úr Jézus az olyanok buksiját, akik valamiért azt gondolják, hogy elengedhetetlenül szükséges tizenéves kis pöcsömnyi kölyköket “politikailag felvilágosítani” – jelen esetben a turk Oktatásügyi Mini Sztériumot.

Mert hogy ma pont ez történt – agyba basztak minden jobb sorsra érdemes felső tagozatost.

Fent említett vereslámpás intézmény úgy látta jónak, ha összecsúnyáz egy háromnegyed órás kampányvideót a július 15-i puccskísérletről, és ezt kötelező jelleggel megnézetteti minden kis török felsőssel. “(N)agymosás” bővebben

Azok a szerencsétlen nők

Thank God dammit I’m a woman

violence_against_women__79418-1429694085-1280-1280Mióta Ostoba-alsószélsőjobb felől fújdogál a langy, igaz magyar szellő a szép magyar dimbecskék és dombocskák felett, terítékre került a nők biztonságának kérdésköre. Mármint hogy az nem kérdés, hogy most biztonságban vannak-e, mert hogy abban vannak, de két üdítő és lélekmelegítő migráncsozás között azért a jó magyar leventék összevonják rózsa sándori szemöldöküket, és kifejezik szívbéli aggodalmukat a nők eljövendő sorsa felett – mert ugye ha gyünnek a migráncsok, majd nő nem marad szárazon. “Azok a szerencsétlen nők” bővebben

A családi élet végnapjai

Széthullott életek

nofamilyMegrendülten olvastam a minap, hogy a magyar családok meghitt életének
befellegzett, leáldozának szép napjai, finito, mert a kapitalista karvalytökű kilincsorrú libsi banda a búvárember ügynökeivel
kisimlizte Obamától, hogy oldassék fel az vasárnapi boltzár; a kérés megfogalmazásakor a Tudjukkik a “Nagymúltú népünk lingvisztikai képeskönyve óvodásoknak” egy példányát lengették, az ötödik oldalon a “vasárnap – vásárnap” kifejezéspárt gondosan aláhúzták sárga kiemelőfilccel. A megbeszélést követően apokrif átkot olvastak minden igaz magyar fejére, orrotfújtak egy magyar zászlóba, minden magyar péniszt félárbócra eresztettek és elvonultak egy tipikus baloldali drogbulival egybekötött szodómiára.

“A családi élet végnapjai” bővebben

Holmik és krízisek

Egy pici pillanatra álljon meg a fáklyás faszomislam_on_terrorism

Ma legalább 27-en életüket vesztették egy ankarai robbantásban, valószínű, hogy terrorcselekményről van szó, de még egyetlen szervezet sem vállalta magára a dolgot; igaz, még csak egy órája történt.
Persze azoknak, akik ebben a robbantásban elveszítettek valakit, akit szerettek, ez nem egy órának tűnik, hanem hosszú-hosszú éveknek, amik most már örökre elválasztják őket attól, aki mondjuk két és fél órával ezelőtt az életük része volt. “Holmik és krízisek” bővebben

Nemzetközi kibaszócska

Ecc-pecc-kimehecc-azanyádba elmehecc

Ismeritek az érzést, amikor hirtelen hevesebben kezd verni a szív? 11-8-butterfliesA lélegzetvétel szakadozó és ritmustalan, az arc kipirul, a szem elfelhősödik, és képtelen vagy bármi értelmesre is gondolni? Amikor a testy (sic!) felforrósodik, amikor pillangók vannak a gyomorban?
Semmi kétség, a szimptómák egyértelműek; már megint aktuálpolitikai cikkeket olvastál.
Ami szerintem pont olyan érzés (és egyre inkább olyan), mintha lelocsoltak volna egy veder langyi disznóvérrel.

Szeddlerólam, szeddlerólam, SZEDDMÁRLE!

“Nemzetközi kibaszócska” bővebben

Csók és Könny, VII. évad 43-adik rész

Hihihehehe, most jól eltakarodtak a pasik és nyugodtan beszélhetünk a hüvelygo muzulmánokról.

Mivel újabban a 10 millió iszlámszakértő országában élünk, az írásom nem tekintem hiánypótló jellegűnek, de azért mégis közöttük élek meg minden.large Az eszemmel tudom, hogy labdába sem rúghatok a sok kommentlovag és fotelharcos között, de a szívem azt súgja, hogy van egy blogom, amire arról írok, amiről szükségesnek tartom. (Közben kitettem a macskát a szobából, elénekeltem neki, hogy “Nem vagy itt jó helye-e-e-e-e-en”.) Olvastam a Koránt, voltam már mecsetben, muszlimokkal dolgozom és történetesen a férjem is muzulmán. (A macska meg ateista.) “Csók és Könny, VII. évad 43-adik rész” bővebben

Költemény

Behrem Zsuzsa: Az emberi jogokért

Le a libsi sajtóval

biztos ami biztos,free-press-media-disinformation-400x224

Hisz’ sokadik áldozata

Egy miniszteri biztos.

Imádok otthoni híreket  olvasni. Annyira felcseszem magam, mintha csak otthon lennék.